Kako skidati kilograme sa zelenim sokovima

Gotovo svi bi danas htjeli skinuti po koji kilogram, nekima je to stvarno potrebno, a neki misle da im je to potrebno. Na internetu a i po raznim časopisima možete naći bezbroj raznih novih i starih dijeta, koje vam obećavaju svašta,  no kako vam zeleni smoothie može pomoći u skidanju kilograma:

Kako skidati kilograma sa zelenim sokovima

  • Zeleni smoothie bi vam prije svega trebao postati svakodnevna navika! To je put ka uspjehu i to ne samo dok ne skinete višak kilograma, nego bi tako trebalo i nastaviti da se oni ne vrate.
  • Naravno da nećete ići na striktnu dijetu sa samo zelenim sokovima, niti bih vam to preporučio! Najbolje bi bilo umjesto da sve obroke trpate u blender započnete tako da polako povećavate svoj unos svježeg voća i povrća na način da dođete do 4 čaše zelenog soka ujutro koje bi bila zamjena za dotadašnji doručak, sad to više i ne bi bila zamjena već bi to bio doručak.
  • Ne zanemarujte ostalu svoju prehranu, zeleni smoothie nije magična formula za skidanje kilograma, ali je velika pomoć u tome. Dakle pazite da se ne pretrpavate pizzama, krafnama, kolačima, gaziranim pićima i ostalom nezdravom hranom.

Kako skidati kilograma sa zelenim sokovima1

  • Sakrivena snaga dnevnog zelenog soka je u tome što vas gura prema drugim zdravijim promjenama u prehrani i životnom stilu! Nakon nekoliko mjeseci razviti će vam se osjećaj okusa za čistu cjelovitu hranu. Jesti ćete manje šećera i masnoća i moguće da ćete početi naginjati prema vegetarijanstvu.
  • Konzumiranje zelenog soka dnevno je odlična zamjena koja se lako napravi! Pomaže u popravljanju metabolizma, resetira osjetilne pipke u ustima tako da cijene zdravu hranu i tjera vas da se orijentirate prema njoj.
  • Zeleni sokovi vam mogu pomoći da izgubite višak kilograma i dođete do svoje idealne težine, te da je nakon toga i održavate bez većeg napora, dakle odličan način za skidanje kilograma je da uvedete zeleni smoothie kao zamjenu za doručak, ali to treba biti svakodnevna navika, vrlo zdrava navika, dakako.

U slast! 🙂